Binnenkijker/Buitenkijker: een schuivend daklicht in Asse, vlakbij Brussel


In het historisch hart van de gemeente Asse, vlakbij Brussel, ligt het nieuwbouwproject 'In de wolken'. Prachtig opgenomen in tussen de oude gevels, aan het marktplein bevinden zich verschillende commerciële ruimtes en appartementen. De parel van dit project is toch wel het dakterras. Niet alleen uitzicht op het marktplein, maar ook op de prachtige 17e eewse Sint Martinuskerk.
Het dakterras is toegankelijk met een schuivend daklicht, de zogenaamde 'Three Wall Box'. Voordeel van deze schuivende box is niet alleen de enorme hoeveelheid aan daglicht die het pand binnenstroomt, maar ook de comfortabele uitstap vanaf de trap. Deze stijlvolle, elektrisch bediende, glazen dakterrastoegang zorgt er namelijk voor dat men eenvoudig en rechtstandig via de vaste trap naar het dakterras kan lopen.De Sliding Box kan volledig vrijstaand zijn, maar ook, zoals hier tussen drie muren gemonteerd worden.
De glazen toegang bestaat uit twee delen, een vast deel en een schuifdeel. Het schuifdeel schuift over het vaste deel en creëert zodoende een vrije opening van 50% waardoor de gebruiker door de toegang naar buiten kan lopen.Alle gebruikte glas is verzonken om waterafvoer en reiniging te vergemakkelijken, maar toch optimale beveiliging te garanderen.De standaard afmetingen zijn 6m2 met een maximum overspanning van 2,4m. Voor grotere projecten maken we graag een ontwerp met een oppervlakte tot wel 10m2.Een keypadtoegang biedt extra gemak en veiligheid. Daarnaast kan de box met één druk op de knop geopend worden en ook weer stopgezet in iedere gewenste positie. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig ventileren. Door de sensoren stoppen de motoren zodra er iets tussenkomt. Een veilig gevoel, zo kan er nooit een kind bekneld raken.


De Three Wall Sliding Box is niet alleen bijzonder praktisch, het is ook een aanwinst in uw woonruimte. Het slanke design zorgt voor 'Minimal Framework - Maximum Daylight'. U ziet niets anders dan de lucht.

Unieke kenmerken:

Aandrijving en elektronica weggewerkt * Perfecte isolatie, zeer lage U-waarde 1.1 en zonwerende coating * Openen en sluiten met een druk op de knop * Brandklasse B (EN 13501-1, onbrandbare materialen, draagt niet bij aan brand) * Windvast * Veiligheidsglas in alle panelen * Verzonken glas met siliconen afdichting * Bestellingen speciale ontwerpen mogelijk

Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten