Binnenkijker-Buitenkijker Lofts aan de Amstel


Aan de Amstel gelegen met een voortreffelijk uitzicht over de stad en het water voelt het niet alsof je vrijwel in het Centrum van Amsterdam woont. In de nieuwe woonwijk Amstelkwartier te Amsterdam ontwikkelde Vink Bouw samen met OntwerpJeWoning en architect StudioNinedots het project ‘Lofts aan de Amstel’. 

Het project betreft een CPO project waarbij de lofts samen met de toekomstige bewoners werden vormgegeven en ontwikkeld. De loft beslaat een gehele verdieping in het gebouw en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 170 m2. Naar wens kan de hoogte van het plafond worden verhoogd tot 3,30 meter vrije hoogte. Iedere loft heeft een prachtig uitzicht over de Amstel.


Studioninedots ontwierp de golvende gevels. Iedere loft heeft een volledige glazen facade aan beide zowel de voor- als achterkant van het huis. Met beloopbaar glas en daklichten van Glazing Vision komt er nog meer licht het huis binnen, zonder ruimte op het dakterras te verliezen.

Een fantastische plek om te wonen, een mooie samenwerking van Ontwerpjeeigenwoning.nl, studioninedots.nl en uitvoerder Vinkbouw.nl.

Met daklichten van Glazing Vision:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten