Over Mijn dakluik.nlMet deze site willen we mensen helpen om een goede keuze te maken bij de aanschaf van een dakluik. Steeds meer mensen ontdekken hoe fijn het is om de ruimte op hun dak te gebruiken voor meer leefruimte. Zo breng je het buitengevoel dichtbij, komt er meer groen in de stad en kun je zelfs je eigen groente en fruit kweken.

Verschillende soorten dakluiken
Om je dakterras te betreden, zijn er verschillende mogelijkheden. Een daarvan is het dakluik. Maar ook bij de keuze voor een dakluik zijn er verschillende overwegingen te maken. Op deze site willen we u helpen bij het maken van de keuze voor het juiste dakluik. We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje zodat u zelf een goed onderbouwde beslissing kunt nemen.
Inspiratie: creëer een oase in de stad
Steden worden steeds groener en duurzamer met de komst van dakterrassen en daktuinen. U creëert een oase in de eigen directe leefomgeving. Op deze site laten we verschillende projecten zien, zodat u geïnspireerd wordt uw eigen droom waar te maken. Zo kunt u straks ook genieten van het dakleven.

Mijndakluik.nl wordt mede mogelijk gemaakt door de gezamenlijke Dakterras.nl dealers en Glazing Vision.