Het Dakterras.nl dakluik

Dakterras.nl heeft, in nauwe samenwerking met de Engelse designers van Glazing Vision, een eigen dakluik ontwikkeld. Het dakluik blinkt uit in eenvoud en uitstraling.












Jasper Haselager van Dakterras.nl: “Een dakluik moet een fraaie toegang naar het dakterras zijn, je moet er als het ware naar toe gelokt worden. De bestaande dakluiken in Nederland voldeden niet aan de wens van onze klanten naar een betaalbaar dakluik met een mooie strakke uitstraling. Daarom hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zelf een handmatig te openen glazen dakluik ontwikkeld”.



Het Dakterras.nl dakluik wordt geproduceerd in de ISO-gecertificeerde fabriek van Glazing Vision. Naast het gebruik van echt glas zie je geen framewerk als je naar buiten kijkt, alleen de lucht. Deze ‘sky only view’ is uniek voor de Nederlandse markt en bovendien is dit door het gebruik van een drielaags glassysteem het best presterende glazen dakluik op de markt. 



Inmiddels zijn al 16 succesvolle implementaties gedaan, zowel door Dakterras.nl dealers als door andere bouwbedrijven. Gezien de hoeveelheid aanvragen die zelfs in het najaar nog binnenkomen hebben we hoge verwachtingen voor de toekomst. Bestel dit product (levering uit voorraad) nu on-line.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.