Ecobuild 2014

De grootste beurs wereldwijd voor groen, duurzaam bouwen en design.
Afgelopen week vond in ExCel Londen Ecobuild 2014 plaats. Met meer dan 1300 exposanten die de nieuwste ontwikkelingen over duurzaam ontwerpen, bouwen, nieuwe bouwmaterialen en technieken laten zien.

Glazing Vision was een van de exposanten. Met de strak vormgegeven producten maken we het mogelijk licht, lucht en ruimte te brengen in woonruimte en kantoor.

Mooi om te zien hoeveel aandacht er was voor de Sliding box en de Skydoor, die toegang geven tot het dakterras. Niet alleen functioneel, maar ook erg mooi om te zien. En comfortabel elektrisch te bedienen. Ook het beloopbare glas en het schuivende dakraam waren te zien.

Zo konden mensen zelf zien hoe kwalitatief en mooi de producten zijn. De elektronische aansturing en techniek verwerkt in de frames, zodat alle aandacht naar het heldere glas gaat. Sky only view.


Drukte op de stand en de beurs. Bezoekers en exposanten uit meer dan 100 verschillende landen.


De Skydoor, gesloten al prachtig om te zien. Zodra de Skydoor echter elektronisch geopend werd, bleven mensen staan om met open mond te kijken. Soepel, vrijwel geruisloos open in minder dan een minuut.Detail van de Skydoor, dankzij het Flushglaze altijd een clear view.


Beloopbaar glas. Naadloos en strak afgwerkt in de vloer.De Sliding Box. Een glazen box op het dak, voor optimale toegang en ventilatie. Strak uitgevoerd design, met zoveel mogelijk glas en zo min mogelijk framewerk. Brengt buiten naar binnen en geeft toegang van binnen naar buiten.


Ook hier zorgt het Flushglaze systeem met laag profiel dat water snel wordt afgevoerd en het glas helder schoon blijft. Er is geen sprake van koudebruggen die bij producten van concurrenten worden aangetroffen dankzij het intelligente gebruik van verzonken uitwendig glas met aluminium frame en de toepassing van een siliconen-voeg. Daarnaast voldoet het glas aan Brandklasse B (EN 13501-1) : mag dus overal worden toegepast.Geen storende techniek in beeld. Het rode licht is van de 'Proximity detector'; een sensor die ervoor zorgt dat de Skydoor niet sluit op een ongewenst moment.Schuivend daklicht: brengt frisse lucht en licht in huis.
Bedankt voor alle interesse tijdens Ecobuild 2014!Meer weten?

Informatie over de Skydoor
Informatie over de Skybox
Informatie over het beloopbaar glas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten