Installatie dakluik, lichtstraat en beloopbaar glas

Wilt u zeker zijn van een snelle en vakkundige installatie van uw dakluik of lichtstraat? Laat dit dan uitvoeren door ons gecertificeerde installatieteam. Voor de duidelijkheid zetten we alle mogelijkheden even op een rij.

Montage dakraam of lichtstraat - zelf (laten) doen
De producten van Glazing Vision zijn in principe eenvoudig zelf door een aannemer te installeren. Het unieke systeem wordt compleet met alle installatiebenodigdheden en handleiding geleverd en kan als het ware als een deksel over de voorbereide opstanden geplaatst worden.

Installatie door het installatieteam
Wilt u er zeker van zijn dat alles correct geïnstalleerd wordt en verder geen gedoe? Wij hebben de oplossing. Als u de installatie laat uitvoeren door ons gecertificeerde installatieteam krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie in plaats van de standaard 2 jaar die we geven op de producten.

Meer over het installatieteam
Gecertificeerd als installatieteam word je niet zomaar. In het najaar van 2014 werden David, Floris en Meindert een week lang opgeleid in de Academy van Glazing Vision. Daar leerden zij alles over alle producten. Isolatiewaardes, waterdicht inwerken, afstellen van de apparatuur, noem het maar op, alles kwam aan de orde.En niet alleen plaatste het team producten in de fabriek, ook assisteerden ze bij een geweldig project in hartje Londen.


Met deze ervaring op zak, zien ze er naar uit om ook bij u een lichtstraat te installeren.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten