Fabrieksbezoek Glazing Vision UK

Als distributeur voor Glazing Vision in Europa hebben we nauw contact met de fabriek. Zo is op basis van de wensen van onze klanten al een compleet nieuw handmatig dakluik ontwikkeld, wat nu als standaardproduct in het assortiment is opgenomen. 

Afgelopen week bezochten we de fabriek. Mooi om alle producten met eigen ogen te kunnen aanschouwen. Nog leuker om alle mensen te ontmoeten die met zijn allen keihard aan het werk zijn. Van productontwikkelaars tot salesmensen, van de kwaliteitscontroleurs tot de engineers. De trots voor het bedrijf en de producten straalde overal van af. Mooi om te zien.

Zelf werden we ook weer extra enthousiast. Het geeft energie om met zijn allen te werken aan mooie, nieuwe producten en projecten. We hebben er zin in: nog meer natuurlijk licht in huis. Nog betere ventilatiemogelijkheden voor frisse lucht. Nog mooiere en comfortabelere toegangen tot het dak en dakterras. 

Kijken jullie mee met het rondje door de fabriek?


Happy view. In steden waar de ruimte schaars is, is het benutten van de ruimte op het dak vaak een geweldige mogelijkheid om het woon-/werkplezier te verbeteren.


Detail.

Glas. Zorgvuldig verpakt en gelabeld. Nauwkeurig op maat. Klaar om geassembleerd te worden.


Het glas moet niet alleen sterk zijn, maar ook een uitstekende isolatiewaarde hebben. Bij Glazing Vision wordt er naast de sterkte onder meer gelet op thermische performance (isolatiewaarde), helderheid, lichttransmissie (hoeveel licht komt er door het glas binnen?).


Meer licht in huis verhoogt het leefgenot.Hard aan het werk bij de assemblage van de producten, zowel de standaardproducten als het maatwerk. Op dit moment wordt er onder meer gewerkt aan een geweldig project in Boston in de Verenigde Staten.
Opslag, klaar voor transport.Dat was het einde van deze korte tour in de fabriek. Bedankt voor het meekijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten