Dakluik innovatie: Sliding Over Fixed nog beter

Is er een beperkte ruimte op het dak en wil je toch een toegang met zoveel mogelijk daglicht? Het vernieuwde Sliding Over Fixed dakluik is de oplossing. Met een schuivend deel over een vast deel, is de ruimte die het luik inneemt op het dak praktisch niet groter dan de sparing. Zoveel mogelijk licht en eenvoudige toegang: met de druk op een knop opent de helft van deze elektrische lichtstraat. 

De Sliding over Fixed wordt geleverd tot 8 (!) m2. Wilt u een lichtstraat van 8x1 meter die voor 50% open gaat? Dit is nu mogelijk met de voor Glazing Vision typische 'minimum framework, maximum daylight' uitstraling.

Vier patenten, de hoogste kwaliteit
Bij het ontwerpen van de nieuwste versie zijn verschillende innovatieve oplossingen bedacht. Deze hebben zelfs geleid tot vier patenten. Het doel om het beste dakluik in de markt te ontwikkelen is hiermee bereikt. Niet alleen een prachtig strak uiterlijk, maar ook uitzonderlijke technische prestaties.

Uitstekende isolatie
Door de constructie van het dakluik en de kwaliteit van het glas is de thermische performance uitstekend. De thermische onderbreking voorkomt mogelijke koudebruggen en daardoor bijvoorbeeld condensvorming en warmteverlies.

Triple glass
De nieuwe generatie dakluiken zijn standaard leverbaar met driedubbel glas voor nog betere isolatie. De U-waardes voldoen aan de normen voor passief bouwen.

Iphone bediening
De Sliding Over Fixed productlijn is voorbereid om te worden bediend via een smartphone. Met een druk op de knop het dakluik openen, sluiten of op ventilatiestand zetten. Glazing Vision realiseert deze domotica via de KNX-standaard.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten